Uw Partner in Beveiliging!

Jablotron 80 Oasis

Beveiliging van uw object met het OASIS-systeem.

Oasis is een modern draadloos/hybride alarmsysteem voor het ontzorgen van gezinnen en bescherming van huizen, residentiële gebieden, alsmede winkels, kantoren, werkplaatsen, recreatiewoningen enz...

OASIS geeft meldingen door van brand, overstroming, vorst risico, het risico van oververhitting, gezondheidsproblemen, inbraak en andere mogelijke risico's.

Het systeem heeft de optie om in te luisteren en te praten en heeft mogelijkheid om een unieke draadloze bewegingsdetector met een ingebouwde fotocamera te kunnen installeren.

OASIS kan alarm afbeeldingen naar mobiele telefoons, PC's en alarmcentrales verzenden . OASIS maakt zichtbaar wat er in en om een woning of bedrijf gebeurd.
 
Het systeem is gecertificeerd volgens Euro-norm EN 50131-1 klasse 2 en draagt voor Nederland het NCP keurmerk en voor Belgie INSERT De certificering van de installaties en installatie-bedrijven zijn

erkend door de verzekeringsmaatschappijen. 

Oasis geeft u toegangscontrole (opent elektrische sloten, garage deuren, poorten, enz.). Dit is mogelijk door het invoeren van een numerieke code, een RFID-chipof een afstandsbediening 

(bijvoorbeeld gemonteerd in auto's, of via een hand-afstandsbediening). Het systeem biedt ook domotica, bijvoorbeeld middels een afstandsbediening voor toestellen, verwarming controle, 

schakelen van toestellen met bewegingsmelders, andere detectoren, of afstandsbedieningen. 

Oasis is mede bedoeld als een draadloos systeem voor een eenvoudige installatie als ookinstallatie op traditionele bekabelde wijze. Bedrade en draadloze randapparatuur kan ook

gecombineerd worden (Hybride werking), zodat het mogelijk is om het volledig draadloos, bedraad, of een combinatie van beide toe te kunnen passen. 

OASIS wordt ook aangeboden als startkit , alle componenten in deze kit zijn dan vanaf fabriek voorgeprogrammeerd. 

AJ-Security JabloOasis1

 


Technische details:

1. 50 zones voor inschrijven detectoren en componenten (gedefinieerd als detectoren, toetsenborden, afstandsbedieningen, sirenes of bekabelde ingangen) 


2. 50 adressen voor de toewijzing van geautoriseerde gebruikers (de gebruiker kan gebruik maken van een systeem code of RFID-kaart). Het systeem registreert alle code / kaart items in het geheugen en kan ook SMS-rapporten over de aankomst en vertrek van bezoekers sturen naar het gebouw (bijvoorbeeld voor de controle op de aanwezigheid van werknemers, het toezicht dat de kinder

 

en thuis zijn, enz.) 

3. Draadloze componenten communiceren via een versleutelde protocol in de 868MHzband tot een paar honderd meter. Antennes zijn intern weggewerkt en het systeem voertcontinue ( elke 9 minuten) een superviced controle en bewaking uit van draadloze en bedrade componenten ( Draadloze apparaten worden aangedreven door lithium batterijendie een gemiddelde levensduur van 3 jaar hebben. Een lage batterij rapportage systeemis opgenomen (voor gebruikers en service technici) 

4. Alle systemen bevatten een toetsenbord kaartlezer en RFID-chips en hebben een ingebouwd LCD-MATRIX display dat duidelijke en begrijpelijke informatie over de toestand van het systeem biedt. In het Matrixscherm kunnen uw LOGO en service telefoonnummer voor uw klant zichtbaar in diverse achtergrondkleuren worden weergegeven. 

5. Speciale toetsenborden voor externe toegang zijn ontworpen voor het openen van deuren, poorten, enz. Het maakt gebruik van een kabel op het bedieningspaneel en geven een hoge mate van beveiliging (kunnen buiten worden gemonteerd). 

6. Systeem-instellingen kunnen worden gedaan door de computer (via eenUSB/bluetooth kabel aan te sluiten, of op afstand via het internet), setup-software isgratis en downloadbare software wordt geleverd via deze website. Het opzetten van een beveiliging is ook mogelijk met instructie sequenties opgenomen op het toetsenbord. 
* zie installatie handleiding 

7. Mogelijkheid om ofwel het hele huis, te beveiligen of een gedeelte hiervan. Elk object kan worden beveiligd door 2 niveaus van gedeeltelijke inschakeling ( wapening) (secties A, AB ABC), of als een split systeem met twee onafhankelijke afdelingen (bijvoorbeeld huisvesting twee verschillende gezinnen of bedrijven) 

8. Het systeem is gecertificeerd volgens Euro-norm EN 50131-1 klasse 2 en draagt voor Nederland het NCP keurmerk en voor Belgie INSERT De certificering van de installaties en installatie-bedrijven zijn erkend door de verzekeringsmaatschappijen. 

9. Een Jablotron-gecertificeerde installateur kan een garantie bieden bieden van 5 jaar.

 


Het systeem kan gebruik maken van 3 verschillende types van communicators, deze bouwen een verbinding met het telefonie, breedband netwerk en mobiele netwerk 


Een GSM communicator, die het mogelijk maakt: 

1. Rapportage aan maximaal 8 gebruikers, dwz evenement sms'en en oproepen(aanpasbaar aan alleen alarm informatie, of andere gegevens op de aankomst en vertrek van personeel te krijgen) 

2. Afstandsbediening van het systeem door mobiele telefoon (bellen en met de toetsen als een extern toetsenbord systeem of via SMS instructies). 

3. Twee verschillende schakelfuncties in het huis kan op afstand worden gecontroleerd,zelfs gewoon door het nummer in (gratis) van mobiele telefoons - bijvoorbeeld, het openen van een garage, het inschakelen van verlichting, enz. 

4. Remote toegang vanaf het Internet via www. GSMLink. Cz. Maakt het mogelijk om het systeem de status te bepalen, en apparaten in / uitschakelen (bijvoorbeeld de verwarming). Service technici kunnen gebruiken GSMLink voor remote onderhoud.Toegang via het internet wordt beschermd door een gecodeerde wachtwoorden enprotocol. 

5. Service technici kunnen voor technische rapporten van de GSM communicator (lage batterij, stroomuitval, enz.). Het staat ook toegang op afstand voor diagnose en programmeren (via mobiel of computer) 

6. De overdracht van de foto's van PIR-detectoren camera (voor mobiele telefoons,om de afbeelding server op www.img.jablotron.cz en dan verder naar aanpasbare e-mail adressen) 

 

 

   1. Het Oasis systeem is gebaseerd op een draadloos alarm systeem uitgevoerd met Klasse II gecertificeerde componenten.
   2. Maar liefst 5 jaar garantie !
   3. Stabiele draadloze communicatie op 868 MHz.
   4. Tevens kunnen er bedrade componenten worden aangesloten middels 2 onboard I/O en uit te breiden met I/O modules.
   5. Complete beveiliging voor uw woonhuis, appartement of bedrijfspand.
   6. Verschillende detectoren toepasbaar, PIR, deurcontact, glasbreuk, brand, buiten PIR, dual zone PIR, PIR met camera etc.
   7. Systeem kan middels code, afstandsbediening of RFID tag worden in en uitgeschakeld.
   8. Doormelding mogelijk via optionele PSTN, IP of GSM kiezer.
   9. Aan te sluiten op onze meldkamers.
   10. Certificeerbaar tot Klasse II, ook voor bedrijfspanden wettelijk en verzekerings technisch geschikt!
   11. Uitbreiding na oplevering altijd mogelijk met extra componenten.
AJ-Security JabloOasis2AJ-Security JabloOasis3AJ-Security JabloOasis4AJ-Security JabloOasis5AJ-Security JabloOasis6AJ-Security JabloOasis7AJ-Security JabloOasis8AJ-Security JabloOasis9AJ-Security JabloOasis10AJ-Security JabloOasis11AJ-Security JabloOasis12jablotron oasis 80AJ-Security JabloOasis13AJ-Security JabloOasis14AJ-Security JabloOasis15AJ-Security JabloOasis16AJ-Security JabloOasis17